bouet.com

bouet.com

The Bouet Website

Welcome to the bouet.com website.

Billeder fra Afrika

Familien BouetPosted by Christian Bouet Tue, March 13, 2007 15:12:28

Så er der billeder fra vores bryllupsrejse til Tanzania - de kan ses ved at gå til www.bouet.com/honeymoon (der er omkring 350, så det kan godt tage lidt tid at se dem alle). Billeder fra brylluppet kan selvfølgelig stadig ses ved at gå til www.bouet.com/wedding.

Vi havde en fantastisk tur som nærmest var fire ferier i en - Kilimanjaro, Safari, Zanzibar og Mikindani. Alle var helt forskellige oplevelser.

Kilimanjaro var en helt speciel oplevelse. At stå på et bjerg og kigge ud over skyerne uden nogen som helst form for civilisation omkring sig er meget betagende. Specielt når man kan se 6-700 km ind in Kenya og det eneste der bevæger sig er sommerfugle.

Safari var også en stor oplevelse. Vi så "The Big 5" som er løver, elefanter, leopard, vandbøffel og næsehorn. Der er kun ca. 10 næsehorn tilbage i Tanzania, og leoparder er meget svære at komme i nærheden af, så vi var meget heldige. Ud over det så vi også en gepard, giraffer, zebraer, gnu, antiloper, vortesvin, flamingoer, pelikaner, elan, ... Det er en meget lang liste, der var ikke meget vi ikke fik set.

Zanzibar var meget velkommen efter 2 1/2 uge på fastlandet. Frisk havluft og lange hvide strande fra Bounty-land var noget helt andet end støvede grusveje. Men de er også noget mere vant til turister - det var svært at gå ret langt uden at de var over en.

Derimod virker det som om syd-Tanzania ikke har set mange turister endnu. Vores hotel, The Old Boma, i Mikindani i nærheden af Mtwara er toppen af poppen i hele det sydlige Tanzania - og vi havde taget deres bedste værelse i en uge. Helt klart luksus, men kontrasten med resten af området var enorm.

Men en kanon ferie. Vi siger begge mange tak for alle der har hjulpet med at det kunne ske og håber da også at mor og far har haft en god måned med vores kat i York.

Helene & Christian


Posted by Kjeld Bouet Sat, May 12, 2007 18:37:31

En kort kommentar.

Vi havde en dejlig måned i York, var meget kulturelle med både aftengudstjeneste i Minster, teater , pub besøg osv. Tak for turen med veterantoget, og for lån af bilen bla. til Lake distriktet. Vi var glade for at den meget underholdende Scott ikke løb væk og ikke mindst at I havde en god tur til Tanzania. Hils og sig tak for en hyggelig aften og de gode cd'er til Celia og Andrew.