bouet.com

bouet.com

The Bouet Website

Welcome to the bouet.com website.

Nyt hus igen?

Familien BouetPosted by Christian Bouet Sun, May 20, 2007 22:52:38

Så prøver vi igen.

Vi så det her hus i morges og i god engelsk stil gav vi et tilbud en halv time senere. 2 timer senere (og et lidt højere tilbud) sagde sælgeren ja, så nu må vi se om det er ligeså faldefærdigt som det første vi havde "købt".

I kan se huset fra oven her: Klik her (krydset er lige ovenpå huset vi har købt)

Sælgeren vil gerne have handlen igennem hurtigt, så det er muligt vi har et nyt sted at bo allerede om en måneds tid.

- Helene & Christian

Nyt Hus

Familien BouetPosted by Christian Bouet Sat, April 28, 2007 20:51:40

Som I måske har hørt er vi i gang med at købe hus her i York. Vi var en tur derovre i dag og I kan nu se nogle billeder ved at gå til www.bouet.com/pics/20070428NytHus/.

Billeder fra Afrika

Familien BouetPosted by Christian Bouet Tue, March 13, 2007 15:12:28

Så er der billeder fra vores bryllupsrejse til Tanzania - de kan ses ved at gå til www.bouet.com/honeymoon (der er omkring 350, så det kan godt tage lidt tid at se dem alle). Billeder fra brylluppet kan selvfølgelig stadig ses ved at gå til www.bouet.com/wedding.

Vi havde en fantastisk tur som nærmest var fire ferier i en - Kilimanjaro, Safari, Zanzibar og Mikindani. Alle var helt forskellige oplevelser.

Kilimanjaro var en helt speciel oplevelse. At stå på et bjerg og kigge ud over skyerne uden nogen som helst form for civilisation omkring sig er meget betagende. Specielt når man kan se 6-700 km ind in Kenya og det eneste der bevæger sig er sommerfugle.

Safari var også en stor oplevelse. Vi så "The Big 5" som er løver, elefanter, leopard, vandbøffel og næsehorn. Der er kun ca. 10 næsehorn tilbage i Tanzania, og leoparder er meget svære at komme i nærheden af, så vi var meget heldige. Ud over det så vi også en gepard, giraffer, zebraer, gnu, antiloper, vortesvin, flamingoer, pelikaner, elan, ... Det er en meget lang liste, der var ikke meget vi ikke fik set.

Zanzibar var meget velkommen efter 2 1/2 uge på fastlandet. Frisk havluft og lange hvide strande fra Bounty-land var noget helt andet end støvede grusveje. Men de er også noget mere vant til turister - det var svært at gå ret langt uden at de var over en.

Derimod virker det som om syd-Tanzania ikke har set mange turister endnu. Vores hotel, The Old Boma, i Mikindani i nærheden af Mtwara er toppen af poppen i hele det sydlige Tanzania - og vi havde taget deres bedste værelse i en uge. Helt klart luksus, men kontrasten med resten af området var enorm.

Men en kanon ferie. Vi siger begge mange tak for alle der har hjulpet med at det kunne ske og håber da også at mor og far har haft en god måned med vores kat i York.

Helene & Christian

Next »